[ICO] [Bounty] TACHAIN bir taşıma reklam ağıdır

TACHAIN'i tarif etmeden önce
    Aşağıdaki vidioyu izleyelim:


TACHAIN ​​ulaşım, reklam, ticaret ve eğlence sektörlerini bir araya getiren modern bir ekosistemdir.
Ulaşım her zaman büyük talep görmüştür ve her zaman karlı olmuştur. Taşımacılık işi dünyanın en eskilerinden birine bağlanabilir. Çağlar değişiyor, nüfusun ihtiyaçları da değişiyor ve gıdalardaki gibi ulaşım hizmetlerine olan ihtiyaç her zaman var. Hiçbir sanayi nakliye olmadan yönetemez.
Son verilere göre, kargo gönderileri için dünyada yaklaşık 80 uluslararası nakliye koridoru bulunmaktadır.
Uluslararası taşımacılık ağlarının geliştirilmesindeki ana rol, büyük potansiyele sahip Avrupa pazarı tarafından oynanmaktadır. AB'de, çeşitli ulaştırma modlarının tek bir ağa entegrasyonuna dayanan Trans-Avrupa ulaştırma ağı kurulmuştur. Doğuya doğru genişleme açısından, üçüncü bir ülke ulaşım ağına bağlanacaktır.
Dünyanın dört bir yanında, nüfusun sağladığı ulaşım hizmetlerinin fiyatı artmaktadır. Ve tabii ki, büyümeye devam eden yakıt fiyatının oynadığı belirleyici rol.
Bu durumun çıkış yolu, yakıt tasarrufu sağlayacak bu tür araçların kullanılmasıdır. Örneğin, bir elektrikli araç gibi. Ama ne yazık ki, pek çoğu ve çok değerli değiller. Ama ulaşım işinin geleceğinin elektromobillerinin arkasında, o kadar da uzak değil.
Bu arada, taşımacılık işletmecileri nakliye hizmetlerinin maliyetini azaltmanın yollarını düşünmelidir. Ve bir seçenek olarak, araçların daha verimli kullanılmasını planlayacak olan lojistik akışlarının geliştirilmesi, yetersiz trafik veya yetersiz karayolu taşımacılığı trafiğine izin vermeyecektir.
Bu nedenle, örneğin, Avrupa'daki tüm ülkeler arasında yüksek hızlı iletişim kurmak için demiryolu taşımacılığı ile mümkün olacaktır. Halihazırda Berlin'den köken alan E30 yüksek hızlı trans-Avrupa demiryolu hattı, E 59, E 65 karayolunun karşısındaki Lviv, Kiev, Moskova ve Polonya bölgesinden geçmektedir. Ancak, maalesef, bazı ülkelerden gelen demiryolları standartlara uymamaktadır. Avrupa ve bu yolcular için rahatsızlık neden olur.
Son zamanlarda, ulaşım ve lojistik, dijital teknolojide bir sıçrama haline gelmiştir.
Giderek daha fazla otomobil üreticisi otonom otomobilleri piyasaya sürmeye hazır. Ve bu, önümüzdeki yıllarda bu sektörün daha cazip hale geleceğine yol açacaktır. E-ticaret büyümesinin hızlanması ve mal teslimatı için artan talep, küresel lojistik endüstrisinde dijital teknoloji geliştirme için yeni fırsatlar doğuracak.
Lojistik sağlayıcılar blok odalarını kullanarak pilot aşamaya yöneldiler ve finansal ve teknolojik sektörlerde ortakları kullanmaya çalışıyorlar. Engelleme, sevkiyatları ve işlemleri kaydetmek ve izlemek için kullanılabilir, çünkü bu saydamlığı artıracak ve arka ofis maliyetlerini azaltacaktır, ve bu da bu zincirdeki ve operatörler, sigorta şirketleri ve finansal kurumlardaki herkes için yararlıdır.
Aynı zamanda, bu yıl ve yakın gelecekte mobil uygulamalarla satın alımların büyümesi tahmin ediliyor. Perakendeciler ve markalar, mobil ticaretteki karlarını artırmaya çalışırlar ve 2021 e-ticaretinin ABD'deki e-ticaretin neredeyse yarısını oluşturması beklenmektedir. Mobil uygulamaların ve tarayıcıların iyileştirilmesi, bu tür alanlarda gerçekleşecektir: mobil uygulamaların hızını artırmak ve AR'ta uygulama tanıtımı. AR araçları ürün demolarını, sanal ürün deneme sürümlerini ve daha fazlasını içerecektir.
Ancak, ulaşım ve reklam işinin işi, yeni dijital çağın koşullarına ve koşullarına uyum sağlamalı, yeniden inşa etmeli ve adapte olmalıdır.
TACHAIN, yeni zaman gereksinimlerini karşılayan tamamen yeni bir ekosistem olan bir taşıma reklam ağıdır.
TACHAIN, gişe rekabeti üzerine kurulu ve ulaşım ile reklam, ticaret ve eğlence sektörlerini birleştirmeyi hedefliyor.
TACHAIN ​​sistemi birbiriyle etkileşime giren üç eşdeğer platforma dayanmaktadır. Bu Transportal, Adnet modern bir reklam platformudur ve TMARG insanların ticaret yapması için bir Token pazardır.
TACHAIN, TCHN jetonlarını ulaştırma sağlayıcılarına sunmayı teklif ediyor ve kullanıcılar gezileri ve gezileri için TCHN alacaklar.
TACHAIN ​​taksi hizmeti sağlayıcıları ve kullanıcıları için uygulamalar yarattı.
TCHN jeton reklamverenleri, ürünlerini platformda yayınlayabilecek.

daha fazlası için sitemizi ziyaret etmeye çalışıyorsunuz...


yayımcı : Vika Imut

Eth: 0x26c9797CCb45C63D9fb43f8df9bf8Fedd48Dd933

Komentar

Postingan populer dari blog ini

OneExBit. Конкуренты анализируют преимущества платформы OneExBit

OneExBit

GID